Wednesday, January 7, 2015

Міняємо інтер'єр за допомогою кольору штор

Красиві штори дозволяють змінювати інтер'єр приміщення, створювати затишок і комфорт. Грамотно підібрана колірна палітра візуально може розширити простір або, навпаки, скрасти його розміри.

Строгих правил, що відносяться до кольору штор, не існує. Можна вибрати штори під колір шпалер, пофарбованих стін, оббивку меблів, кухонних фасадів або взагалі ні з чим за кольором їх не поєднувати. Але для цієї тонкої роботи знадобиться дизайнер, який зможе професійно вписати їх у ваш інтер'єр.

Виходячи з призначення штор, вибирають і тканина, з якої вони зшиті. Якщо надлишок сонячного світла, підійдуть щільні матеріали. Якщо не вистачає світла і простору, краще зупинитися на тонких, повітряних тканинах.
Як правильно вибрати колір штор?

Колір штор в тон оббивки меблів. Меблі коштує дорожче, ніж шпалери і змінюється рідше, отже економічніше буде вибрати портьєри під колір меблевої оббивки.

Штори під колір стін. Підберіть штори близького відтінку до стін. А щоб вікно і стіни не зливалися, краще зупинитися на двоколірних шторах.

Штори під колір самого великого предмета в приміщенні. Якщо в кімнаті кілька кольорових гам, то можна підібрати колір штор під диван, килим, покривало або будь-який великий об'єкт приміщення.

Безпрограшний варіант. Це штори нейтральних відтінків - бежеві, пісочні або кремові. Ці кольори завжди в моді і підійдуть будь-якого стилю.

Акцент на вікні. Вибравши яскраві штори, наприклад, з принтом, в смужку чи клітинку можна залучити погляд до вікна і відвернути увагу від менш вдалих предметів обстановки. Такого ж кольору можна підібрати і аксесуари: абажур торшера, скатертина, диванні подушки, серветки, покривало.

Також слід пам'ятати, що світлі тони - бежевий, блідо-рожевий, небесний, перловий роблять кімнату ширше. Темні тони - коричневий, синій, фіолетовий зорово зменшують приміщення.

Штори для спальні краще вибрати спокійних приглушених тонів, які будуть сприяти розслабленню. Штори для вітальні кімнати можуть бути найрізноманітнішими. Необхідно, щоб вони гармонійно вливалися в загальний фон головної кімнати. Штори для кухні можна підібрати під стільницю, якщо вона займає значне місце, або кухонні фасади. Добре виглядають на кухні і римські штори, які прекрасно прикрашають вікно і не пропускають сонячне світло.

Головне, від чого потрібно відштовхуватися, вибираючи колір штор, ? він повинен вам подобатися. І ніякі модні тенденції на це впливати не повинні. Тільки вам вирішувати, який колір вас буде радувати і підходити вашому інтер'єру. Важлива рада - чим менше і простіше штора, тим дорожче повинен бути її матеріал. Якщо не впевнені у виборі штор, довіртеся фахівцям. У професійному салоні вам не тільки грамотно підберуть колір, стиль, матеріал, але й пошиють для вас стильні і красиві штори.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини shilinka.ru shotmovie.ru shp-beglov.ru shri-kalki.ru shpili-vili.net simabar.golestanmporg.ir skrapbukings.ru site-public.ru skvr.kiev.ua sleh.ru