Tuesday, January 6, 2015

Гобелен: стильна робити у вінтажному інтер'єрі

З давніх часів гобелени використовувалися, щоб декорувати стіни, приховати нерівності, та й просто потішити свій смак. Особливо мистецтво драпіровки стін гобеленами було розвинене в середні століття у Франції та Італії. Це були не тільки елементи декору. Їх спеціально розписували придворні художники. Як правило, на гобеленах зображувалися сцени полювання, застілля, пасторалі, фантастичні квіти і фрукти.

У наш час багато хто навіть і не пам'ятають, що таке гобелен . Завдяки дизайнерам, вони знову входять в моду і стають предметом вантажного інтер'єру. Гобелени підходять під будь-яку обстановку, але краще всього виглядають зі старовинними речами. Не обов'язково обмежуватися стандартними рішеннями. Можна, наприклад, гобеленом декорувати не тільки стіну, але і покласти його на підлогу, або накинути у вигляді покривала на ліжко або диван. Бажано, при виборі панно, керуватися тим стилем, в якому оформлена кімната, в яку воно купується. До того ж знайти і вибрати гарні красиві вироби досить важко.

Як правило, панно - це картина, сюжетом якої зазвичай бувають тварини, рослини, пасторалі. Щоб купити гобелен для вантажного інтер'єру, можна керуватися кольоровою гамою кімнати, в якій він буде знаходитися, але не варто на це робити основний акцент. Краще всього, якщо панно підходить за тематикою та стилем до приміщення, в якому воно буде висіти.

Один з оригінальних варіантів - це гобелен з одноманітним геометричним орнаментом, який добре впишеться в вінтажний інтер'єр, якщо буде підібраний за стилем. Як правило, гобелени вибирають за каталогами, в яких можна знайти справжні витвори мистецтва. Завдяки сучасним технологіям, гобеленові картини стали довговічними, більше не вицвітають і легко піддаються очищенню.

Зазвичай в класичному стилі комфорт і розкіш - це спосіб життя. Він припускає величезний вільний простір, висока стеля, меблі з натурального дерева, каміни, паркет з дорогої деревини, дзеркала, колони, фарфор, драпірування з важких дорогих матеріалів. Обов'язковими предметами, які повинні бути присутніми в обстановці, безумовно, є красиві гобелени, виконані в спокійних тонах.

Дуже своєрідні і неповторні гобелени, виконані в східному стилі. Як правило, вони набагато менше, ніж звичайні гобелени і можуть перебувати на порожніх стінах, або бути доповненням до предметів інтер'єру. Живописні полотна, іноді з зображеннями людей, приносять заспокоєння, змушуючи філософськи поглянути на навколишній світ. Вони наповнені гармонією, витонченістю, символізмом.

Елегантний, дуже жіночний стиль з акцентом на старовину - це вінтажний стиль інтер'єру. Щоб надати його обстановці, використовуються старовинні тканини, меблі, посуд, статуетки, годинники, вази, дзеркала, оправлені в старовинні масивні бронзові і дубові оправи, і обов'язковими атрибутами є гобелени.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини shilinka.ru shotmovie.ru shp-beglov.ru shri-kalki.ru shpili-vili.net simabar.golestanmporg.ir skrapbukings.ru site-public.ru skvr.kiev.ua sleh.ru