Wednesday, January 7, 2015

Дизайн їдальні

Ще кілька років тому абсолютно неможливо було уявити собі будинок або квартиру, в якій не було б їдальні. Проте сучасне велику кількість на ринку нерухомості малогабаритних приміщень призвело до того, що їдальня стала все рідше ставати обов'язковим атрибутом житла. Досить часто можна зустріти столові, які є частиною кухні або вітальні. Тільки останнім часом їдальня стала поступово повертати свої втрачені позиції і ставати повноцінним атрибутом будь-якого житла.

Дизайн інтер'єру їдальні, як правило, обмежений лише фантазією господаря. Тим не менш, якщо їдальня суміщена з яким-небудь іншим приміщенням, то слід чітко розмежувати функціональні зони. Існує безліч дизайнерських прийомів призначених для виконання подібного поділу за функціональною ознакою: арочний отвір, багаторівневі стелі, розсувні перегородки, сходи на підлозі, застосування різних за фактурою і кольором матеріалів, використання домашнього текстилю.

Поєднана їдальня і вітальня також досить поширене явище. Подібне планування володіє масою характерних переваг. Наприклад, відразу після вечері можна переміститися в більш зручну зону відпочинку для подальшого проведення часу. Через те, що обідня зона і зона кухні дуже схожі функціонально, то і межа між ними буде досить умовною і розмитою.

І, звичайно, в будь-якому випадку не варто забувати про столовому текстилі. Скатертини і серветки для їдальні, професійно підібрані і гармонійно доповнюють загальний інтер'єр приміщення, додадуть затишку і тепла вашої їдальні, додадуть їй неповторний шарм. Дуже вдало виглядають серветки і скатертини, зшиті в тон шторам вашої кухні або їдальні, створюючи єдиний дизайн і підкреслюючи витончений смак господаря будинку. При виборі тканини для серветок і скатертин можна дати волю вашої фантазії: використовувати різні кольори, різну фактуру тканин - загалом, вдаватися до будь-яких прийомам, лише б це не суперечило канонам краси і дизайну. Творіть! І ваша їдальня неодмінно стане найулюбленішим місцем членів родини і ваших друзів.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини shilinka.ru shotmovie.ru shp-beglov.ru shri-kalki.ru shpili-vili.net simabar.golestanmporg.ir skrapbukings.ru site-public.ru skvr.kiev.ua sleh.ru