Tuesday, January 6, 2015

Штори в стилі кантрі

При створенні інтер'єрів у стилі кантрі центральне місце відводиться текстилю. Головне правило - його повинно бути дуже багато: всілякі серветки, скатертини , Рушники. Ну і, звичайно ж, сільський інтер'єр просто немислимий без штор. Саме вони створюють особливу обстановку. Тут немає місця сучасним жалюзі або розкішним палацовим портьєрам.

Штори в стилі кантрі - це, як правило, легкі, світлі фіранки, що характеризуються сільською простотою і сонячністю. Для того щоб створити такий ефект, використовуються прості тканини натурального походження - льон, бавовна, ситець, сатин, шовк та інші. Вони наповнять приміщення домашнім затишком, комфортом, атмосферою непорушного спокою й умиротворення.

Хорошими експлуатаційними характеристиками володіють штори з бавовни. Вони стійкі до вицвітання, володіють прекрасними теплопровідні властивості. Але бавовна має значний недолік - тканина сильно мнеться, а після прання може сісти.

Найкращим рішенням вважаються лляні штори. Тканина не піддається усадці, зміні кольору. Легкі і неймовірно міцні штори з характерним матовим блиском наповнюють незвичайною атмосферою.

Набагато рідше використовуються ситцеві штори, але завдяки природній фактурі вони якнайкраще підходять до сільському стилю. Ідеальним місцем для ситцевих штор стане спальна кімната.

Колірна гамма штор представлена світлої гамою. Найчастіше це білі, бежеві кольори. Цікавим рішенням стануть світлі відтінки синього і кремового кольору. Для кухні можуть бути використані фіранки більш яскравих, соковитих тонів - червоних, помаранчевих, жовтих, зелених. Це додасть настрій теплого літнього дня, наповнить кімнату повітрям і світлом. Малюнок на тканині також характеризується простотою. Тут традиційні смуги, клітка і квіточки. Однак на цьому вибір малюнка не обмежується. Цілком підійдуть тканини з будь сільської тематикою - зображеннями фруктів і овочів, тварин.

Стиль кантрі виражається і в характерній для нього вишивці, аплікаціях, окантовці, які зазвичай виконуються виключно вручну. Доречні також і волани, оборки, банти і навіть ламбрекени , Прості і лаконічні. Як правило, штори в сільському стилі гармонують з іншим використовуваним в інтер'єрі текстилем. Все це чудово підкреслить стиль кантрі і його особливості.

Різної може бути і довжина штор. Як правило, вона залежить від приміщення. Так, для вітальні, спальної кімнати або домашнього кабінету підійдуть довгі штори. А ось для кухні краще вибирати укорочені варіанти. Це суттєво полегшить догляд за ними.

Форма штор найчастіше проста, симетрична. Завдяки цьому будь-яка господиня зможе зшити такі штори самостійно і заощадити сімейний бюджет. При цьому ви отримаєте унікальний виріб, яке стане родзинкою вашого інтер'єру.

Велике значення в інтер'єрі в стилі кантрі грають карнизи для штор. Переважно вибирати дерев'яні карнизи або стилізовані під них моделі. Шум мегаполісу, міська метушня змушують людей оформляти своє приміщення в сільському стилі. Це додасть вам відчуття свіжості, комфорту і спокою. А гармонійно підібрані штори зроблять дизайн приміщення затишним, теплим і неймовірно легким.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини shilinka.ru shotmovie.ru shp-beglov.ru shri-kalki.ru shpili-vili.net simabar.golestanmporg.ir skrapbukings.ru site-public.ru skvr.kiev.ua sleh.ru