Saturday, December 20, 2014

3D і гобелени: що може бути спільного?

В останнє десятиліття поняття 3D або «тривимірний об'єкт» міцно увійшло в лексикон просунутих і сучасних людей. 3D-графіка дозволяє зробити візуально об'ємним будь-який предмет (аж до людських фігурок). 3D - це своєрідний знак якості, не всі розуміють, що це таке, але знають, 3D - це модно і престижно.

Що може бути спільного між поняттями 3D і гобелен? Ще зовсім недавно правильну відповідь звучав як «нічого», але завдяки компанії Dekortex.ru сьогодні у продажу є 3D гобелен! Нагадаємо, що гобелен - це ткані полотна, які використовуються для оформлення інтер'єрів.

3D гобелен - Це унікальна розробка компанії Dekortex.ru. Звичайно, ні про яку графіку і моделях тут мови не йде, але вдале конструкторське рішення візуально зробило сюжет глибше, а картину об'ємніше! Справа в тому, що для 3D гобелена використовується подвійний багет з м'якою вставкою, на якій триває сюжет картини. Рамка виходить глибокою, що дає зоровий ефект обсягу картини.

Об'ємні гобелени - це дійсно нове слово в історії гобеленів. Такого ще не було! Будьте впевнені, повісивши у себе вдома об'ємний гобелен,

Ви неодмінно залишитеся задоволені ефектом, виробленим на Ваших гостей, адже вони ще не в курсі унікальною новинки!
Крім того, 3D гобелен - це оригінальний подарунок, який не може не сподобається. Знаючи переваги близьких людей, можна підібрати картину під їх смак і здивувати новаторським виконанням. Особливо добре в 3D виглядають пейзажі: ліс, що перетікає на м'яку рамку, створює відчуття, що Ви знаходитесь усередині картини. Але якщо Вам чи Вашим близьким більше до душі натюрморти, сюжети казок або міфів, будьте впевнені, в 3D вони будуть теж дуже хороші. Гобелен давно вже став символом класичного інтер'єру, а класика, як відомо, завжди в моді, тому Ваш подарунок буде актуальним. 3D гобелен оцінять і запам'ятають надовго.

Оцінюючи переваги 3D гобеленів, можна подумати, що це чергова модна штучка для мільйонерів, але поспішаємо Вас порадувати: ціна на об'ємні гобелени більш ніж реальна і практично не відрізняється від ціни на будь-які інші гобеленові картини . Придбати в будинок вишукану новинку доступно кожному.

Розробка 3D гобеленів запатентована і захищена авторськими правами. Тому своїм конкурентам компанія Dekortex.ru пропонує купувати об'ємні гобелени у правовласника.

Гобелени сьогодні - це не просто ткані картини, це справжні витвори мистецтва. 3D гобелен пожвавить стіни Вашого будинку і підкреслить Вашу поінформованість в новинках декору та інтер'єру.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини shilinka.ru shotmovie.ru shp-beglov.ru shri-kalki.ru shpili-vili.net simabar.golestanmporg.ir skrapbukings.ru site-public.ru skvr.kiev.ua sleh.ru