Monday, December 29, 2014

Декорування каміна

Камін останнім часом служить більше не для опалення, а для прикраси нашого будинку або квартири. Будь квартирі камін надасть благородства і елегантності. Саме декорування каміна, його обробка дозволить нам перетворити його в шедевр, виразний і унікальний. Облицювання каміна допоможе закрити димохід і надати йому закінчений вигляд. Тому продумуючи дизайн каміна, потрібно враховувати й інтер'єр самого приміщення.

Сучасні каміни зроблені з таких матеріалів, які допомагають вписатися їм у будь-який стиль, повністю враховуючи і виконуючи смаки майбутнього власника. Камін, потрапляючи у певну кімнату, майже завжди повністю змінює її атмосферу, надаючи більш респектабельний вигляд.

Щоб результат був кращим, слід враховувати і властивості матеріалів, якими камін буде декорований. Облицювання камінів використовує безліч різних матеріалів: камінь, дерево, кераміка, метал. Вони можуть бути як натуральні, так і штучні.

Звичайно ж, камін, де б він не стояв (вдома або на дачі), додасть вам відчуття комфорту і спокою, не кажучи вже про обігріві приміщення. Є хибне твердження, що обробка камінів плиткою може зменшити його теплоємність. Не ведіться на міфи, довіряйте тільки фактам. Все йде якраз навпаки: плитка, як і цегла, збільшує теплоємність каміна, а також скорочує час нагрівання приміщення.

Дуже довго кераміка була виключно будівельним матеріалом. Але останнім часом вона більше затребувана в обробці каміна, а в деяких випадках буває просто незамінна.

У плитки для камінів є певні критерії, які потрібно враховувати. Найважливіше - міцність. Приміром, керамічна плитка має більшу міцність, ніж бетон.

Також плитка повинна бути жорсткою, не повинна піддаватися деформації навіть при великому навантаженні. Жорсткість в основному залежить від товщини плити.

Звичайно ж, плитка повинна бути вогнестійкою і при нагріванні не повинна виділяти токсичні речовини. Плитка повинна бути теплопровідність і теплоємність, а також абсолютно гігієнічної.

Ще одна позитивна властивість - колірна стійкість. Плитка не вигоряє і ніколи не змінює свій колір.
Камін принесе радість і затишок у ваш будинок, зігріваючи холодною зимою.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини shilinka.ru shotmovie.ru shp-beglov.ru shri-kalki.ru shpili-vili.net simabar.golestanmporg.ir skrapbukings.ru site-public.ru skvr.kiev.ua sleh.ru