Friday, December 26, 2014

Рулонні штори в інтер'єрі

Найсучаснішим відповіддю жалюзі і класичним шторам є тканинні ролети, або, іншими словами рулонні штори. Вони не тільки служать оригінальним прикрасою вікна, але і відмінно поєднують в собі функції штор і сонцезахисних ролет. З їх допомогою можна досить ефективно обмежити кількість сонячного світла. Рулонні штори, м'яко розсіюють світло, наповнюючи його легким кольоровим відтінком і створюючи в кімнаті дивно ніжну і неповторну атмосферу затишку. З їх допомогою можна, наприклад, організувати в спальні приємна напівтемрява, несучи романтичні нотки в настрій.

Рулонні штори дозволяють дизайнерам створювати вишукані, оригінальні та яскраві інтер'єри. Тканинні ролети можуть бути різнокольорові або однотонні, з воланами, фігурними або рівними краями, виступати в якості доповнення до гардин або кріпитися окремо. В якості самостійного елементу декору рулонні штори виступають відмінним варіантам для кухонь та офісів. Також тканинні ролети можуть бути чисто функціональним елементом і застосуються, наприклад, для створення затемненій обстановки при перегляді домашнього кінотеатру. Вони зручні у користуванні і прості у догляді. Окрім іншого, рулонні штори в опущеному положенні створюють між склом вікна і власним полотном додатковий повітряний прошарок, що забезпечує збереження тепла в холодний період і збереження прохолоди в спекотний день.

Тканинні ролети представлені в різних моделях: з касетної системою; на валу 19, 25, 32, 40; з відкритою системою. Касетна система має спеціальні напрямні, що забезпечують прилягання полотна штор до стулки навіть у ті моменти, коли вікно знаходиться в режимі провітрювання.

Коробчасті системи тканинних ролет припускають наявність короба, в який ховається вал з тканиною (тканина ходить по напрямних, таке рішення виключає світлові зазори). Коли ролети піднімаються, оголюючи проріз, тканина акуратним чином ховається в короб, що не мнучись. Це гарантує охайність і привабливий вигляд штор.

Відкриті системи вважаються більш компактними. У них відсутні направляючі і короба. При піднятою ролети світловий отвір виявляється абсолютно голим. Діаметр валу і кріплення підбираються відповідно до розміру віконного отвору. Тканинні ролети такого типу також встановлюються на проріз, в отвір, на раму вікна або кріпляться до стелі.

Рулонні штори - це модне сучасне рішення, здатне привнести родзинку і чарівність в стильове рішення будь-якого інтер'єру.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини shilinka.ru shotmovie.ru shp-beglov.ru shri-kalki.ru shpili-vili.net simabar.golestanmporg.ir skrapbukings.ru site-public.ru skvr.kiev.ua sleh.ru