Tuesday, December 23, 2014

Камін як предмет інтер'єру вітальні

Історія виникнення каміна знаходить свій початок ще в Середньовіччі. У ті часи камін використовувався як обігріву житла, приготування їжі, і він вдавав із себе відкритий вогонь. Без такого каміна не обходилося жодне житло.

Пізніше у феодальних замках стали створюватися цілі камінні зали, в яких приймали гостей, зберігали трофеї і зброю. І каміни стали нести не тільки функцію опалення, але і декорування. Звичайно, каміни виглядали зовсім не так, вони відрізнялися великими розмірами, щоб лицарі змогли засмажити яка-небудь тварина цілком. Трохи пізніше для камінів стали робити обрамлення. З цього моменту можна говорити про виникнення порталу для каміна з каменю .

Під час епохи Ренесансу з'являються каміни з мармуру та граніту, вони прикрашаються красивою різьбленням, з'являються портали зі скульптурами, які виконують роль несучих опор, каміни з колонами і арками. Поступово стиль бароко змінюється класикою і в моду входять каміни в класичному стилі , Які доповнюються різноманітними камінними аксесуарами: вазами, камінними годинами, дзеркалами.

А яку ж роль відіграє камін в наш час? Простежуючи епохи минулого часу, виявляється, що камін ніколи не йшов з арени, він завжди мав місце бути, а його зовнішній вигляд перетворювався в залежності від часу і моди. І зараз камін також популярний, але не тільки серед знатного стану, а й звичайних людей. Тепер він став доступним елементом інтер'єру.

Існують різні магазини камінів, що займаються їх продажем, виготовленням. Якщо раніше каміни змінювалися в залежності від часу, то зараз людина може вибрати будь камін: в стилі бароко або класичний, камін модерн або хай-тек, або російську камін піч з кахлів. Різноманітність дизайнів камінів може тільки вражати уяву.

Що стосується матеріалів, то їх теж велика різноманітність. Це і дерево, і мармур, і граніт, і кахлі, і кахель, і метал і цегла.

Варто сказати, що камін також відіграє важливу роль у вітальні або камінному залі. Кожен підходить серйозно до цього питання, адже це місце, де людина буде проводити більшу частину свого часу, зустрічати гостей, відпочивати. Камін - це частина інтер'єру, яку складно поміняти, поставивши один раз, його не можна пересунути, тому вибирайте камін, який буде радувати Вас довгі роки, і звертайтеся до кваліфікованих фахівців, який втілять ваші ідеї в життя.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини shilinka.ru shotmovie.ru shp-beglov.ru shri-kalki.ru shpili-vili.net simabar.golestanmporg.ir skrapbukings.ru site-public.ru skvr.kiev.ua sleh.ru