Friday, December 26, 2014

Штори. Вибираємо французькі штори.

Ви хочете поринути у світ театру, дорогих ресторанів, представницьких кабінетів або різних державних або культурних установ, не виходячи з дому? Тоді, витончені французькі штори стануть відмінною прикрасою для ваших вікон, і витонченим рішенням дизайну у вашому домі.

Французькі штори - це пишна і яскрава драпірування з рівних і акуратних складок тканини у вигляді півкола, які розташовуються по всій висоті штор. Саме цей вид штор привнесе в інтер'єр урочисту і величну нотку. Широке поширення французькі штори отримали в XVIII столітті, де вони виготовлялися з того ж типу тканини, яка була оббивним матеріалом для стін.

Французькі, римські і австрійські різновиди штор належать до виду, так званих, підйомних штор, що не розсуваються в сторони, а піднімаються до верхньої частини віконного отвору і утворюють рівні і красиві складки. Ці штори відмінно тримають красиві хвилеподібні складки по всій довжині в піднятому стані. Якщо вони опущені, то привабливий зовнішній вигляд їм надають м'які симпатичні рюші.

Матеріал, який використовується при їх виготовленні:

    тонкі і легкі тканини пастельних тонів, наприклад шовк або батист;
    легкі і прозорі тканини, наприклад, тюль.

Як правило, класичним варіантом французьких штор, виступає шовк з гладкою текстурою і атласними переливами. Так само тканину обов'язково повинна бути еластичною, це дозволить створити легкі і плавні складки на драпіровці.

Де застосовується цей вид штор:

    Якщо раніше, завдяки своїй розкоші і помпезності, ці штори використовувалися як драпірування вікон при королівському дворі, то сьогодні, це часте прикраса багатих особняків і квартир.
    Французькі штори ідеально підійдуть для прикраси вітальні або спальні в поєднанні з класичною або антикварними меблями або портьєрами з китицями. В основному, французькі штори служать тільки для обрамлення віконного отвору, але їх так само можна встановити довжиною до підлоги.
    Французькі штори ідеально поєднуються з більшістю кімнат . Можливі найрізноманітніші варіанти для будь-якого приміщення, наприклад, кабінету можна надати атмосферу солідності і респектабельності, а спальні легкість і романтичність.
    Так само можна надати трохи урочистості холу, якщо повісити штори там.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини shilinka.ru shotmovie.ru shp-beglov.ru shri-kalki.ru shpili-vili.net simabar.golestanmporg.ir skrapbukings.ru site-public.ru skvr.kiev.ua sleh.ru