Friday, December 26, 2014

Штори, портьєри та гардини

Інтер'єр будь-якого приміщення вважається закінченим, якщо присутні елементи для його декорування: портьєри, штори, гардини, відсутність яких виробляє відчуття порожнечі. Тому необхідно серйозно поставитися до вибору штор, а також до їх кольоровій гамі, щоб поєднання вибраних елементів надавало приміщенню комфортність і затишок.

Шторами є два полотнища прямокутної форми, що закривають отвори вікон. Підрозділяються вони на підйомні, довжиною до підвіконня і орні. Другий тип штор може бути різної довжини: як до підлоги, так і до підвіконня.

Гардинами називаються напівпрозорі або прозорі фіранки довжиною до підлоги. Вони закривають вікно повністю, тому, беручи до уваги те, що прекрасно пропускають сонячне світло, розсовувати їх не рекомендується.

Портьєри - це вже штори з важкої щільної тканини, якими драпірують як отвори вікон, так і дверей. Вони найбільш затребувані у вечірній і нічний час доби, коли використовується штучне освітлення. Щільна структура тканини дозволяє захищати мешканців житла і саме житло від протягів, сонячного світла, а також від цікавих поглядів. Дизайнери давно знайшли ще одне застосування портьєрам, які використовуються як засіб розділення приміщення на зони.

Драпірування - один із способів прикраси віконних прорізів, при якому тканину закладають в красиві пишні складки. Для такого оформлення вікон дуже добре підходять тканини більш легкі, ніж для портьєр: тафта, шифон, шовк, вуаль, органза, муслін.

Жалюзі - це спеціальні конструкції, що складаються зі смужок тканини, причому закріплених як вертикально, так і горизонтально. Володіють чудовою захистом від сонячного світла залежно від напрямку променів. Жалюзі можуть бути рулонними, плісированими, Ламельні.

Екрани - це спеціальні рамки, затягнуті тканиною. Також можна використовувати пластик, дерево, папір. Екрани встановлюють для захисту від зайвих сонячних променів і підтримки мікроклімату в приміщенні. Крім цього, вони чудово вписуються в приміщення з авангардної меблями, надаючи йому сучасний вигляд і комфорт.

Ламбрекен - це задрапірована тканина, яка розташовується над вікном або дверима. Його можна поєднувати з портьєрами, гардинами і шторами, а також використовувати окремим елементом для прикраси вікон. Для ламбрекенів, причому як для жорстких, так і для м'яких, при обробці країв можна використовувати косу стрічку, прикрашати китицями.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини shilinka.ru shotmovie.ru shp-beglov.ru shri-kalki.ru shpili-vili.net simabar.golestanmporg.ir skrapbukings.ru site-public.ru skvr.kiev.ua sleh.ru