Thursday, December 25, 2014

Жалюзі - простий спосіб прикрасити інтер'єр.

Існує багато видів жалюзей розрізняються між собою матеріалом, з якого вони виготовлені, ступенем пропускання світла та іншими властивостями.

Візьмемо, наприклад, вертикальні жалюзі, вони виготовляються з тканини, пластика, і з натуральних матеріалів, таких як соломка і джут. Найпоширенішими є жалюзі з тканини, оскільки їх вибір забарвлення дуже великий, і вони дуже добре виглядають зі шторами і без них. Ці жалюзі чудово підходять до будь-якого інтер'єру, як вдома, так в офісі. Регулювання надходження світла дуже зручна і проста, за рахунок надходження розсіяного м'якого світла в кімнаті можна створити теплу і невимушену атмосферу. Що стосується догляду за жалюзями з тканини, то вони не вимагають чищення, оскільки покриті спеціальним розчином, що захищає їх від пилу і вологи, вони не вигоряють на сонці. Більш влагоустойчивими є вертикальні жалюзі з пластика, які з'явилися на ринку не так і давно. Вони також стійкі до ультрафіолетових променів, що не брудняться, як і тканинні, але до всього цього вони не втрачають форму, перебуваючи в умовах підвищеної вологи, таких як кухня або сауна. Жалюзі з соломки і джуту завоювали ринок не так давно як пластикові жалюзі завдяки своєму елегантному вигляду, який завжди вписується в будь-який інтер'єр. Ламелі вертикальних жалюзі складають 87мм і 127мм ширини за рахунок чого підходять як для маленьких вікон, так і для великих. З якого б не були зроблені матеріалу вертикальні жалюзі, вони в будь-якому випадку будуть поєднувати в собі красу і практичність.

Матеріал же горизонтальних жалюзі трохи інший і більш універсальний. Вони можуть бути зроблені з дерева, алюмінію, і з пластику. Горизонтальні жалюзі практичні, влагоустойчиви, і за ними легко доглядати. Більш поширеними є жалюзі з алюмінію, так як вони дуже зручні, підходять для будь-якого приміщення і термін служби у них довше, ніж у інших. Ще одна перевага горизонтальних жалюзей це можливість їх розташування, як у віконному отворі, так і між рамами вікна, за рахунок чого звільняється місце на підвіконні для квітів або інших на ваш розсуд предметів. При будь-якому розташуванні жалюзей ви зможете легко ними керувати. Різноманітність колірної гами горизонтальних жалюзі, дозволить вам з легкістю підібрати потрібний виріб під певний тематичний дизайн вашого приміщення. Ширина ламелей горизонтальних жалюзей- 25мм. Якщо ж у вас невеликі розміри віконних отворів, то в такому випадку краще буде придбати жалюзі з шириною ламелі-16мм. Незважаючи на те, що існує величезна різноманітність жалюзей , саме горизонтальні будучи класичним варіантом, займають перше місце за популярністю.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини shilinka.ru shotmovie.ru shp-beglov.ru shri-kalki.ru shpili-vili.net simabar.golestanmporg.ir skrapbukings.ru site-public.ru skvr.kiev.ua sleh.ru