Monday, December 22, 2014

Правила розміщення картин.

Картини є не тільки прикрасою будь-якого будинку, але і свідчать про матеріальне благополуччя і естетичний смак його власника. Для того щоб радувати себе та оточуючих творами мистецтва, необхідно з усією відповідальністю підходити не тільки до вибору картин, а й до дизайну приміщення, в якому вони будуть перебувати, до кольором і фактурою стін, до розташування картин, до їх стилістичної і смисловий сумісності друг з одним.

Картини, розвішані довільно, можуть зіграти злий жарт з господарем приміщення: замість того, щоб прикрасити й урізноманітнити інтер'єр, вони можуть його погіршити і внести дискомфорт. Картини повинні доповнювати інтер'єр, але не виділятися з нього, як у художній галереї. Для того щоб картини не порушували гармонію, часто їх розміщують симетрично по відношенню до якого-небудь предмету меблів. При цьому картини краще згрупувати за розміром, оформлення рамок, за колірною гамою, а також за змістом. Особливо важливо правильно згрупувати картини, якщо вони розміщуються в один вертикальний або горизонтальний ряд.

Часто гобеленові картини виглядають вигідніше, якщо розвішуються на різній висоті. На стіні середньої площі можна розвісити три досить великі картини, де центральна буде висіти на третину вище двох інших, розміщених на одному рівні. Якщо у вас велика стіна, на якій ви хочете розвісити багато картин різного розміру, то спробуйте для початку розташувати всі картини на підлозі і підібрати найбільш оптимальний варіант композиції. Для розміщення великої кількості картин на одній стіні доцільно закріпити під стелею спеціальний карниз, з якого звисають шнури для підвіски картин. Якщо ви хочете привернути увагу гостей до певної картині, укладіть її в широку рамку і повісьте окремо від інших в освітленому місці на рівні очей.

Не варто нехтувати такою частиною оформлення картини, як рамка. Невдало підібрана рамка може зіпсувати навіть хороший твір мистецтва. Рама і укладена в неї картина повинні поєднуватися за стилем і пропорціям. Не варто поміщати невелику картину в широку важку раму, яка в такому випадку поглине всі достоїнства твору. Класичним картинам не підходить просте, лаконічне оформлення рами, яке так вдало може підкреслити всі плюси картин, виконаних в сучасних художніх напрямках.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини shilinka.ru shotmovie.ru shp-beglov.ru shri-kalki.ru shpili-vili.net simabar.golestanmporg.ir skrapbukings.ru site-public.ru skvr.kiev.ua sleh.ru