Wednesday, December 17, 2014

Шафа-купе на замовлення - вигідне рішення

По виконання шафи-купе діляться на корпусні і вбудовані. Принципова відмінність їх укладено в схемі каркасу.

Корпусні виготовляють окремими блоками з бічними і задньою стінками. Кожна секція має свою двері. При замовленні меблів можуть бути варіанти підгонки за розмірами окремих секцій і повне виготовлення. Оскільки при коригуванні зазвичай міняють тільки частина деталей, виготовлених на конвеєрі, то ціни на шафи купе будуть лише трохи вище, ніж у стандартного варіанту, і, звичайно, набагато дешевше, ніж повне виготовлення.

Вбудовані меблі не має коробки. Вся конструкція кріпиться до стін і стелі. Профіль точно підганяється під форму для щільного прилягання. Це виключає попадання всередину пилу і вологи з повітря. Відсутність бічних стінок і верхнього перекриття збільшує місткість шафи-купе. Кількість і розмір полиць, ящиків, штанг, а також їх розташування, визначає сам замовник.

Замовивши шафа-купе, ви отримуєте меблі, яка максимально відповідає вашим бажанням. Єдиний мінус у виготовленні меблів на замовлення - це більш висока вартість. Можна ще додати і час, необхідний на виготовлення. Але займаючись обстановкою в будинку, ми не вирішуємо всі питання за один день. А більшість виробників виконують замовлення протягом 3-х тижнів, тому питання часу можна відкинути.
Переваги шаф купе на замовлення

    Меблі робиться строго по ваших розмірах, тому всі предмети встановлюються компактно і красиво.
    Ви самі визначаєте стиль і комплектність, найбільш зручні для вас, а також розташування і розмір полиць, ящиків, стелажів.
    Ви самі вирішуєте, з яких матеріалів буде ваша меблі.
    Після уточнення розмірів вам буде названа приблизна вартість шафи купе, яку уточнять відразу, після створення проекту.
    Ви отримуєте гарантію на виготовлену меблі також як і на звичайну.

Замовити меблі можна і через інтернет магазин: купити шафу купе потрібних вам розмірів не складе труднощів. Досвідчені консультанти допоможуть підібрати потрібний розмір, колір і матеріал виготовлення. При цьому всі нюанси будуть дотримані і ви отримаєте якісну недорогу і красиву меблі.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини shilinka.ru shotmovie.ru shp-beglov.ru shri-kalki.ru shpili-vili.net simabar.golestanmporg.ir skrapbukings.ru site-public.ru skvr.kiev.ua sleh.ru