Monday, December 29, 2014

Штори

Штори - термін для позначення будь-яких видів завіс. Є й інші слова, більш поширені в народі: гардини, фіранки. Існує багато видів штор.
Розсувні штори

Це самий класичний варіант. Комплект складається з портьєр (щільна тканина) і тюлю (легка, напівпрозора тканина).

Портьєри, вішаються зазвичай на передній ряд карниза. Портьерная тканина може бути легкою, з високою щільністю, існують світлонепроникні тканини, що не пропускають світло. За складом тканини можуть бути сумішевих, синтетичними (п / е) і натуральними (х / б, льон, шовк, віскоза).

Тюль в комплекті з портьєрами вішається на задній план, створюючи фон. Сама тюлева тканина припускає легкість і прозорість. Тканини можуть бути однотонними і з різними малюнками, а за складом, так само як і портьєрні тканини, діляться на сумішеві, синтетичні (п / е) і натуральні (віскоза, шовк).

Тюль та портьєри можуть кріпитися на гачки, шлевки і люверси, так само в комплект штор може ходити декоративний ламбрекен, що включає в себе, сваги, краватки та ін. Елементи.
Маркізи, римські, австрійські, французькі штори

Дуже красиві варіанти як для сучасного так і для класичного стилю в інтер'єрі. Австрійські та французькі штори драпіруються вертикально в кілька рядів, створюючи характерні провіси, - більше підійдуть для класичного стилю і виконуються з легкої тюлевою тканини.

Римські штори за допомогою спеціального механізму піднімається вертикально створюючи кишені. У розгорнутому вигляді представляє з себе пряме полотно тканини. Римські штори можуть бути виконані практично з будь-якої тканини.
Рулонні штори, штори плісе

Практичний і сучасний варіант для оформлення вікон. Частіше застосовуються для оформлення офісів, інтер'єру в сучасних стилях поряд з жалюзі. Легкі в обігу, не вибагливі.

Рулонні штори , Штори Плісе можуть бути напівпрозорими, светорассеивающими або світлонепроникними. Мабуть, це найпоширеніші види штор.

Які підійдуть саме Вам, вирішуєте тільки Ви, відповідно до того, яку мету мають нести штори, інтер'єром кімнати і фінансовим бюджетом. Правильно оформити вікно Ви можете самостійно, керуючись своїм досвідом, уявою і посібниками про шторах.

Якщо ж Ви вирішили вдатися до допомоги професіоналів, Ви повинні бути готові до певних фінансових витрат: послуги дизайнера, розробка дизайн-проекту, підбір тканини, пошиття і т. Д. У цьому випадку результат гарантований в найкоротші терміни. Куди звертатися? Фірми такого призначення називаються Студії Дизайну, Салони штор . Вони зможуть запропонувати Вам весь спектр послуг і великий вибір карнизів, тканин і супутньої фурнітури.

Мій особистий досвід показує, що якщо Ваш час - гроші, то як і в будь-яких інших сферах по можливості краще звертатися в професіоналам. Удачи в Ваших починаннях!

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини shilinka.ru shotmovie.ru shp-beglov.ru shri-kalki.ru shpili-vili.net simabar.golestanmporg.ir skrapbukings.ru site-public.ru skvr.kiev.ua sleh.ru