Thursday, December 25, 2014

Меблева тканина: секрети якості

На сьогоднішній день рівень життя не так вже високий, а тому багатьом з нас доводиться економити, шукаючи можливість придбати речі за нижчою ціною. Ми прагнемо навіть меблі купувати за зниженою вартістю. Проте в даному випадку важливо не продешевити, набуваючи те, що в лічені місяці стане ні на що не придатною мотлохом. Адже ті товари, які були виготовлені не за правилами і не відповідно до технологій, часто не можуть довго витримати активне користування в сучасних побутових умовах і ламаються.

Як це не сумно, але на даний момент на ринку продається прямо-таки сила-силенна низькоякісних оббивних матеріалів. Так, вони коштують дуже дешево, але внаслідок економії на сировину і невідповідності умов виготовлення нормі дані меблеві тканини швидко псуються. Вони не підходять для здійснення оббивки крісел і диванів, тому що не тільки не можуть похвалитися необхідними споживчими характеристиками, але й здатні завдати серйозної шкоди здоров'ю.

Чи існують способи, що дозволяють виявити неякісні оббивні матеріали? Зрозуміло.

Спосіб перший: ступінь щільності

Щоб меблева тканина коштувала дешевше, що не піклуються про свою репутацію компанії-виробники виготовляють її не так щільною. Досягається це шляхом зниження числа ниток. Як правило, такі матеріали не відповідають вимозі до мінімального показника щільності, який становить 200 г / кв. м. А тому вони скоро після покупки нанесені і стануть виглядати непрезентабельно.

Спосіб другий: перевірка стійкості кольору

Застосування низькоякісних барвників досить негативно впливає на зовнішній вигляд крісла або ліжка. Тому тканина швидко вигоряє, навіть якщо меблі розташована в добре освітленому приміщенні. Також такі барвники дуже нестійкі - достатньо лише капнути кілька крапель, як вони тут же розтечуться, перетворившись на несимпатичне пляма.

Спосіб третій: візуальний контроль

Застосування низькоякісного недорогого сировини - марлі, ворсу або ниток - може стати причиною того, що при тиску ваги тіла людини на меблі матеріал на швах стане лопатися і рватися. А самим залатати діру не вийде.

Спосіб четвертий, довгостроковий: випробування на собі

На жаль, дуже часто дешева оббивка проводиться з використанням небезпечних для здоров'я людини речовин - формальдегідів. Контактуючи з шкірою, вони вбираються і можуть у майбутньому стати причиною алергії, астматичного нападу і навіть викликати онкологічні захворювання.

Спосіб п'ятий, не менш сумний: використання миючих засобів

Якісні меблеві тканини прекрасно пристосовані до чищення в звичайних умовах за допомогою стандартних миючих засобів. Що ж стосується дешевих тканин, вони на це не розраховані. А тому одного разу посаджене пляма залишиться на цьому місці навіки. І це цілком логічно, адже на водо- і брудовідштовхуючим просочення такі виробники не будуть витрачати кошти. А тому, вельмишановні споживачі, не давайте себе обдурити і дивіться в обидва.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини shilinka.ru shotmovie.ru shp-beglov.ru shri-kalki.ru shpili-vili.net simabar.golestanmporg.ir skrapbukings.ru site-public.ru skvr.kiev.ua sleh.ru