Saturday, December 20, 2014

Сучасні види штор

Класичні штори являють собою тюлеву основу, яку можна як розсовувати, так і засовувати по необхідності. Це найпростіший, але в той же час вишуканий спосіб створити гарну обстановку у вашій квартирі. Не варто акцентувати свою увагу на те, що класичні штори є строгий і консервативний дизайн, який може не припасти вам до смаку. Все зовсім навпаки. Існує величезна кількість дизайнерських рішень, які можуть поєднувати в одному образі численні напрямки і тенденції, взяті з різних стилів. Все залежить від того, яку тканину ви використовуєте в якості основного матеріалу, адже вона, як правило, може містити різні малюнки, фактури та інші елементи.

Для створення таких штор, як правило, використовуються стандартні матеріали, типу шовку, оксамиту або парчі. Не варто нехтувати і більше екзотичними тканинами, що дозволить зробити інтер'єр у вашій квартирі ще більш елегантним і неповторним. Радимо особливу увагу приділити і елементам декору, які використовуються як доповнення до класичних штор. Серед них можна виділити красиві кисті, рюшки і підхоплення, які створюють дійсно новий образ штор. Багато професійні дизайнери в своїй роботі особливу увагу надають так званим складкам на шторах, які дозволяють створювати незгладимий ефект.

Якщо ваша квартира має достатньо високі стелі, то настійно рекомендуємо використовувати пишні штори, здатні надати красиву форму кімнаті. У зворотному випадку, коли квартира не може похвалитися досить високими стелями, радимо не використовувати досить багато додаткових елементів, а якщо без цього не обійтися, то їх кількість повинна бути мінімальною. Декорування будь-якого вікна повинно проводитися з урахуванням всіх норм і вимог мистецтва, адже іноді досить складні дизайнерські рішення можуть згубно позначитися на загальному враженні про вашу квартиру. У цьому випадку можна відбутися простим вибором відповідного полотна, яке за всіма параметрами буде підходити вашій квартирі.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини shilinka.ru shotmovie.ru shp-beglov.ru shri-kalki.ru shpili-vili.net simabar.golestanmporg.ir skrapbukings.ru site-public.ru skvr.kiev.ua sleh.ru