Friday, December 26, 2014

Тканинні натяжні стіни

Розписні тканинні стіни беруть свій початок у віках. Їх використовували багатії ще в давнину. Це не було необхідністю, каприз і бажання привнести щось нове в оздоблення свого житла були причинами розписування стін.

Сьогодні тканинні розписні стіни вже не рідкість. Їх можна зустріти в дизайні багатьох квартир. Тканини різних забарвлень і складів використовуються для драпірування стін і стель . Створення будь-яких форм стін перестало бути проблемою. Методом облицювання поверхні тканинним полотном можна надавати конструкціям всілякі форми. Спеціально призначені для цього кріплення щільно і надійно утримають практично будь-яку стань, починаючи з Кліпсо і закінчуючи найтоншим шовком. Всілякі світлові та шумові елементи без проблем можна розмістити за полотном, зробивши їх абсолютно невидимими людському погляду, але при цьому вони будуть робити свою професійну справу. Шум дощу, водоспаду, світло луні і зірок і багато що ще інше, все це можна реалізувати, скориставшись даними доповненнями.

Не проблема тепер і ремонт стін. При класичному ремонті з шпалерами або пофарбованими стінами все малюнки пропадали, псувалися, і це природно. Неможливо зберегти малюнок на стіні, пробивши в ній ще один отвір для розетки. З натяжними системами ця проблема вирішується просто: знімається тканинне полотно, на яке нанесений малюнок, проробляється в стіні отвір для розетки або ще для чогось, це неважливо, і полотно знову встановлюється на колишнє місце. Ніяких дірок і тріщин! За тканиною також можна заховати дроти, труби, ніші, сейфи, та все що завгодно.

Сама тканина набагато міцніше, ніж матеріал ПВХ. Матерчаті стіни несприйнятливі до подряпин, порізів і сколів. Вигорання і вицвітання малюнка на сонці теж не проблема для такого покриття. Простота в експлуатації і елементарний догляд за стінами, покритими такою тканиною, вражають. Досить просто протерти тканинну поверхню ганчіркою і всі забруднення зникають з легкістю. Ще один плюс такого облицювання стін - це їх холодостійкість. Даний матеріал відмінно поводиться на холоді, тому натяжні полотна можна встановлювати і в літніх будинках або балконах, де немає опалення взимку.

Можна зі сміливістю заявити, що у натяжних стін немає недоліків. І це буде суща правда. Вони приємні на дотик, міцні, відмінно маскують всі недоліки і вади поверхні, легкі в експлуатації та догляді. Різноманітність малюнків і колірна гамма вражають своєю різноманітністю. Ці дизайнерські рішення не зустрінеш на кожному кроці. Ексклюзивність роботи вражає. Їх досить довгий термін служби дозволить тривалий час не замислюватися про їх ремонті та зміні.

Не кожен, на жаль, може дозволити собі це досить недешеве рішення в ремонті та оздобленні стін свого житла. Але якщо подумати і розрахувати частоту, з якою відбувається звичайний класичний ремонт і як швидко приходять в непридатність стіни, стелі й підлоги, можливо, варто переглянути цінову політику, обрану для ремонту вашої квартири або будинку. Варто згадати просту приказку про одяг і співвіднести її до ремонту квартири: »Я не такий багатий, щоб купувати собі дешеві речі».

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини shilinka.ru shotmovie.ru shp-beglov.ru shri-kalki.ru shpili-vili.net simabar.golestanmporg.ir skrapbukings.ru site-public.ru skvr.kiev.ua sleh.ru