Monday, December 29, 2014

Всі види штор

У сучасному інтер'єрі важко буде вирішити дизайнерське оформлення без відповідно обраних штор, які можуть бути застосовані для віконних і дверних прорізів, як міжкімнатні перегородки або виступаючи разделителями різних просторових зон.
Вибираючи варіанти виконання сучасних штор для інтер'єру , перш за все, необхідно розуміти, для чого вони будуть призначені (для вікон або дверей) та їх функціональність, яка буде визначена відповідним видом штор.
Якщо ви маєте намір придбати японські штори, то вони вам зможуть стати в нагоді для оформлення стильно інтер'єру, представляючи собою екранні штори (так їх ще називають). Японські штори виконуються у вигляді декількох прямокутників, представляючи рівні полотна матеріалу використовується для їх виробництва. На них знизу і зверху закріплені жорсткі вставки, що дозволяють тримати рівним полотно і не складатися матеріалу при їх переміщеннях. Ці конструкції мають центральну або односторонню розсунення, що дозволяє їх переміщати в потрібному напрямку. У конструкції панелей дозволяють переміщати штори по задіяним багатошаровим карнизах.
Такі штори можуть бути використані у вигляді ширм або представляючи декоративний екран в дверних отворах. Японські штори можна застосовувати і для міжкімнатних перегородок і як роздільники зон в просторі.
Вибираючи види класичних штор, що представлені драпіруванням, що утворює вертикальні складки по всій висоті, необхідно враховувати, що при переміщенні їх можна рухати по всьому отвору.
Завдяки широкому вибору конструкцій кріплень і стильних варіантів в драпіруваннях (у вигляді складок) можна використовувати і застосувати будь-який дизайн, що підходить для вашого оригінального інтер'єру.
Способи кріплення дозволяють використовувати в класичних шторах петлі (виконані з основної або декоративної тканини), зав'язки (декоративні зав'язки), кулиску (при одяганні штор прямо на карниз), ламбрекени (короткі фіранки у вигляді оборок), люверси (дерев'яні, пластикові, металеві кільця ).
А способи сучасної драпірування дозволяють підібрати відповідні тканини і матеріали (магніти, підхоплення, шнури), потрібний коефіцієнт збірки і матеріали для підкладки.
Так само використовуються рулонні штори, де полотно тканини намотують на вал, використовуючи механізм управління (застосовуються не мнуться тканини). Популярні римські штори, що представляють рівне полотно, що при підйомі утворює горизонтальні складки. Використовуються й австрійські штори (фестонні), де тканина збирають в горизонтальні складки, використовуючи шнури. Не варто забувати і про жалюзі, які представлені світлозахисними пристроями (метал, пластик, тканину, дерево).

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини shilinka.ru shotmovie.ru shp-beglov.ru shri-kalki.ru shpili-vili.net simabar.golestanmporg.ir skrapbukings.ru site-public.ru skvr.kiev.ua sleh.ru