Monday, December 22, 2014

Застосування картин в дизайні приміщення - це краса, комфорт і затишок!

Після закінчення ремонту все в квартирі має виглядати красиво, комфортно і затишно. Але насправді стіни виглядають чомусь порожніми, а весь інтер'єр здається недосконалим. Чого ж не вистачає? Вихід є! Необхідно прикрасити стіни картинами і будь-яке приміщення (квартира, будинок, студія, офіс) відразу ж перетвориться.

У всі часи люди намагалися хоч як-небудь прикрасити своє житло, зробити його веселим, живим, гармонійним. Для цього первісні люди розміщували на стінах своїх печер малюнки, стародавні греки і римляни прикрашали стіни своїх жител розписом, мозаїкою і яскравими килимами. У Візантії обов'язковим оздобленням будинку була ікона. Ікони по кутах кімнат - традиція, яка підтримувалася на Русі, і зараз часто зустрічається в будинках. В давнину достаток на Русі визначався чисельністю ікон, а також багатством їх окладу.

Зараз [URL = 'http: //www.dekortex.ru/сat/pictures/'] картини з гобелена [/ URL] стали все частіше використовувати в інтер'єрах приміщень, особливо в сучасних, оригінальних і вишуканих. Якщо правильно підібрати і розмістити картини на стінах і не тільки на них, то можна зробити квартиру або будинок більш затишним, а інтер'єр стане завершеним.

Як правильно вибрати картини для інтер'єру? Якщо Ви є справжнім поціновувачем мистецтва і добре розбираєтеся в живописі, то у Вас не виникне проблем з вибором картин. Якщо ж Ви - любитель, то для прикраси свого будинку картинами або робочої області красивими зображеннями, Вам необхідно або прислухатися до велінням свого серця, або проконсультуватися з фахівцями.

Вибираючи картину, слід врахувати те, як вона зможе вписатися в інтер'єр приміщення, а також підібрати правильно колір, стиль, зображення, розміри і рамку. Картини зможуть внести в інтер'єр щось нове, відобразити його по-іншому. Картини в інтер'єрі зможуть змінити атмосферу приміщення, його сприйняття і психологічний настрій.

Як правильно розташувати картини для вдалого завершення атмосфери офісу, будинку, готелю або інших приміщень?

Якщо на вільній стіні кухні повісити барвистий апетитний натюрморт, то це зможе створити відчуття тепла і достатку. Замість натюрморту можна повісити зображення вина, квітів або фруктів, корзин з сніданком, апетитною випічкою і т.п.

Для інтер'єру дитячої кімнати підійдуть яскраві картинки з мультиків, зображення епізодів з улюблених казок, а також малюнки самої дитини, які потрібно надрукувати у збільшених розмірах і оформити рамкою. Однак, не слід використовувати занадто яскравих забарвлень в дитячій кімнаті.

Для прикраси вітальні можна використовувати гобеленові картини з міськими панорамами і видами. Це можуть бути картини міста, в якому Ви проживаєте або Вашого рідного, або просто улюбленого міста. Красиво будуть виглядати в інтер'єрі вітальні картини, що зображують відомі місця світу. Наприклад, зображення лондонського Біг-Бена, Ейфелевої вежі, єгипетських пірамід, виду на нічну Прагу і т.п. Оригінальністю будуть відрізнятися у вітальні картини в стилі ретро.

Розміщувати картини в спальні слід біля ліжка. Ці картини не повинні відрізнятися яскравістю, містити зображення активних дій. Так як спальня служить місцем для відпочинку, тому для неї повинні підбиратися картини світлі і спокійні.

Корисні поради щодо розміщення картин в інтер'єрі.

    Розміщувати картини найкраще в тих місцях, куди сонячні промені не потрапляють, щоб не допустити вигорання картин.
    Для легшого сприйняття розміщувати картини необхідно на рівні очей. У тих місцях, де стоїть м'які меблі, слід розміщувати картини не вище рівня очей сидячої на кріслі або дивані.
    Рекомендується на більшій за розмірами стіні вішати або кілька маленьких картин, або одну велику.
    При розміщенні картин в один ряд необхідно їх вирівнювати по нижньому або верхньому краю.
    При неможливості придбання оригінальних картин можна використовувати в інтер'єрі фотографії, постери або плакати.

Якщо вони виконані професіоналом, то вони не поступляться за оригінальністю і красі творам справжнього мистецтва. Зазвичай завершенням інтер'єру будь-якого приміщення є правильне розміщення картин на стінах, гармонійне поєднання їх з фоном і обстановкою.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини shilinka.ru shotmovie.ru shp-beglov.ru shri-kalki.ru shpili-vili.net simabar.golestanmporg.ir skrapbukings.ru site-public.ru skvr.kiev.ua sleh.ru