Thursday, December 25, 2014

Штори для спальні

У кожному будинку має бути дуже особисте та інтимне простір, де ви могли б розслабитися, відпочити, відчути себе спокійно. І це місце - спальня. Важливим етапом в оформленні спальні є правильний підбір штор. Штори в спальній кімнаті грають не тільки декоративну роль. Вони надають кімнаті загальну колірну гамму і стиль, створюють затишок і гармонію, служать захистом від шуму і світла, створюють атмосферу захищеності і спокою. Дуже важливо правильно підібрати тканину для штор, так як не всі тканини можуть впоратися з такими завданнями.

При виборі штор для спальні потрібно враховувати природне освітлення. При поганому освітленні купують легкі штори з напівпрозорої тканини. А якщо освітлення достатньо - декорують вікна в щільні штори або гардини. Але в кожному разі тони повинні бути спокійними і теплими.

Для наповнення спальні теплом і затишком найкраще використовувати пастельні тони. Зазвичай для спальні вибирають довгі штори. Штори з щільної тканини добре поєднуються з легким тюлем, який додасть спальні атмосферу безтурботності і безтурботності. Найкраще вибирати штори з синтетичної тканини. Вони менше накопичують пил, а при пранні не втрачають форму. Для створення в спальній атмосфери затишку і безтурботності потрібно, щоб кольори меблів, стін, штор обов'язково поєднувалися не тільки між собою, а й з іншими елементами декору, такими як абажур, килим. Якщо ви хочете візуально збільшити кімнату, то для штор потрібно використовувати холодні відтінки, зате теплі роблять її більш світлою.

Ламбрекен в повній мірі може висловити ваші смаки та уподобання. У ньому можна поєднувати різні за фактурою тканини від ошатного оксамиту до струмуючого шовку. При обробці штор ви можете застосовувати кисті, бахрому, перекиди, всілякі банти. Проявіть трохи фантазії, смаку і ваша спальня стане місцем не тільки для сновидінь, а місцем, де вам буде затишно, спокійно і, головне, спокійно.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини shilinka.ru shotmovie.ru shp-beglov.ru shri-kalki.ru shpili-vili.net simabar.golestanmporg.ir skrapbukings.ru site-public.ru skvr.kiev.ua sleh.ru