Thursday, December 25, 2014

Основні види меблевих тканин

Виробництво будь-якого дивана - дуже трудомісткий процес, на останньому етапі якого виконується процедура оббивання вироби спеціальними матеріалами. На даний момент в будь-якому пристойному меблевому салоні пропонують меблеві тканини у величезному асортименті, кожна з яких подарує дивану свою «родзинку». Всі оббивні матеріали повинні володіти такими якостями, як міцність, стійкість до вологи, практичність, невибагливість до зовнішніх умов і довгий час експлуатації.

На сучасному ринку присутні дуже багато різних оббивних матеріалів, що розрізняються за своїм складом і пріоритетами. Ось деякі з них: штучна шкіра, флок, гобелен , шенилл, штучний нубук, жакардовий велюр, терможаккард. Це далеко не весь перелік меблевих тканин, так як практично щодня вчені намагаються відкрити нові речовини і застосувати їх у всіх сферах виробництва та існування людини.

Штучна шкіра - відмінний варіант для тих, хто любить вишуканість. За допомогою нанесення унікального візерунка і тиснення даний матеріал дуже важко відрізнити від натуральної шкіри. Термін експлуатації дивана з оббивкою зі штучної шкіри буде дуже великий, але лише в тому випадку якщо дотримуватися кількох умов:

    він не повинен знаходитися поблизу джерел тепла (батарей);
    ставити його на сонці також не варто, так як є ймовірність утворення тріщин;
    застосовувати відбілюючі речовини для чищення штучної шкіри категорично не можна.

Флок - дуже хороший матеріал для імітації штучної шкіри, велюру та інших видів оббивки, проте коштує він набагато дешевше і має більше різноманітних кольорів. Флок виходить в результаті флокированія - процесу, коли на спеціально підготовлену клейову основу наносяться дрібні волокна. Все це виконують в електростатичному полі, щоб додати матеріалу необхідну м'якість і зносостійкість.

Гобелен - матеріал, що має в своєму складі до 30-40% бавовни. Має дуже багато колірних варіантів, при попаданні бруду легко очищається.

Шеніл - матеріал для більш вузького кола людей, так як його ціна найчастіше відлякує потенційних клієнтів. Однак за таку ціну людина отримає чудову зносостійкість тканини, за яку відповідають синтетичні волокна.

Жакардовий велюр - дуже приємна на дотик обивочная тканина, яка всім зовнішнім виглядом заявляє про свою оригінальність. Вона відрізняється від усіх інших оббивних матеріалів досить великим візерунком, який наноситься за допомогою жакардових машин (звідси й назва).

За допомогою терможаккарда найкраще оббивати кутові дивани та інші розсуваються конструкції. Він відрізняється хорошою зносостійкістю і практичністю в експлуатації. Виробляється даний матеріал за допомогою термодруку - процесу, в результаті якого барвники передруковуються на текстиль.

Різноманіття меблевих тканин дозволяє вибрати потрібний варіант кожній людині в залежності від його переваг і фінансових можливостей.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини shilinka.ru shotmovie.ru shp-beglov.ru shri-kalki.ru shpili-vili.net simabar.golestanmporg.ir skrapbukings.ru site-public.ru skvr.kiev.ua sleh.ru